Contact

Vragen? mail: wolliewohljunior@gmail.com

 

retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de seal van het product niet verbroken is. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via wolliewohljunior@gmail.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Na bekendmaking van de terugbetaling via mail, kan de terugbetaling tot 10 werkdagen duren. 

 

verzending

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen per verzending i.v.m. verschillend gewicht.

De bestellingen worden geleverd binnen 3-6 werkdagen.

Soms fockt een verzendbedrijf iets op. Mocht je jouw bestelling nou niet ontvangen hebben na een week, stuur dan even een mailtje naar wolliewohljunior@gmail.com en fixen wij ff de boel achter de schermen.

 

Wolliewohl Junior

KVK 78257905

Contactformulier